Cel mai mare targ agroturistic din Nord Estul Romaniei si-a deschis portile

Sharing is caring!

De astazi si pana duminica, peste 150 de fermieri si companii din domeniul agriculturii se reunesc la Iasi, la targul Agralim. Noutatile din domeniul agricol vor fi prezentate de specialisi, cu scopul de a creste productivitatea si performanta in agricultura.

Florin Mindirigiu – organizator: “Avem peste 150 de companii prezente aici la Agralim, de la micul producator de produse traditionale pana la companii foarte mari, importatori de utilaje si echipamente agricole. Este un targ complex, dedicat in egala masura fermierilor, specialistilor, prin ceea ce pot gasi aici: echipamente, utilaje, tehnologie de ultima generatie in agricultura, dar si, in egala masura publicului larg, pentru ca gasesc mici producatori, o expozitie zootehnica interesanta, un spatiu destinat demonstratiilor cu tractoare de ultima generatie”.

La targul Agralim, sute de produse fabricate in fermele din Moldova si din intreaga tara pot fi testate si degustate de public.

Stelian Turcu, primar comuna Letcani: “Ne bucuram ca si in acest an, a 11-a editie a Targului pentru fermieri Agralim se organizeaza aici la centrul Transagropolis din Letcani si comuna Letcani astfel, devine capitala agriculturii din Romania. Aici la Targul Agralim  in acest an se intalnesc specialisti, vizitatori dar si fermieri care isi pun bazele unor noi viziuni asupra agriculturii romanesti. Bineinteles ca, fiind o zona agricola, interesul fermierului este mult mai mare si in acest an, pentru ca au aparut an de an si ca sa fim compatibili cu fermierii din Uniunea Europeana trebuie sa accesam acele masini si utilaje agricole si sa putem lucra pamantul, cu mai mare atentie si cu grija”.

Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor fi organizate concerte si programe artistice pentru public. Accesul este permis dupa urmatorul program. Vineri si sambata in intervalul orar 9-17, iar duminica de la ora 9 si pina la ora 14.

Biletul de intrare costa 8 lei pentru adulti. Copiii pana in 16 ani au acces gratuit, la fel si persoanele cu dizabilitati. Targul Agralim a ajuns la cea de a 11-a editie si se desfasoara in comuna Letcani.

 

shares