Reclamații la OPC Iași pentru facturile la energie electrică

Ce-trebuie-sa-stie-toti-romanii-despre-contoarele-de-energie-electrica.-Multi-fac-aceasta-greseala-si-se-pot-trezi-cu-facturi-uriase-la-curent-1280x720

Toţi mai mulţi consumatori se plâng de facturile mari la energie. De la începutul anului și până în prezent, zeci de plângeri au fost depuse la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului. Principalele reclamații ale ieşenilor sunt legate de facturile mari pe care trebuie să le plătească. Autoritățile spun că facturile au fost mai mari pentru că nu mai există plafonul subvenționat de stat pentru cei care depășesc un consum de 255 kWh pe lună.

„De la începutul anului avem un număr de 13 reclamații. Majoritatea au fost făcute pentru neemiterea facturilor la timp și avem câteva cu valorile mărite ale reclamaților. Sunt convins că vor mai fi reclamații, dar noi trebuie să învățăm să consumăm.  Acea plafonare de 255 kw la energie electrică să ne înscriem, restul nu va mai fi subvențional și va fi scump kilowatul”, a declarat Florin Onofrei, director adjunct OPC Iași.