Recital Aniversar „Enescu-Bartok-Jora” la Filarmonica din Iași

22 oct 2021

Până pe 22 octombrie, la Iași se desfășoară a 23-a ediție a „Festivalului Muzicii Românești”. Pe 19 octombrie, ora 19.00, mezzo-soprana Claudia Codreanu și pianista Inna Oncescu vor susține un recital de lieduri și piese solo pentru pian din creația compozitorilor George Enescu, Béla Bartók, Mihail Jora, în Sala Eduard Caudella din Casa Balș.

Evenimentul este organizat de Filarmonica „Moldova” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29.

Orchestra simfonică a Filarmonicii din Iași va susține pe 22 octombrie, ora 19.00 la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic omagial, în cadrul Festivalului Muzicii Românești – ediția XXIII.

Dirijor: Adrian Morar

În program:

„La chef” pentru orchestră de coarde

Baladă pentru vioară și orchestră

Solistă: Teodora Leon

Două dansuri românești pentru suflători, baterie și pian la 4 mâini

Două capricii

Două schițe simfonice

Suita simfonică „Cinema”

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18.00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.