Real Madrid, surpriza negativă a primei etape în Champions League. CFR Cluj începe astăzi drumul în grupele Europa League

NmFlOGExN2E4YTYwMTQzMmI3MzAxNzFmZDc5.thumb

Real a oferit surpriza negativă a primei etape. Umilită în prima repriză de Șahtior, 0-3, campioana Spaniei și-a mai revenit după pauză, dar insuficient pentru a salva eșecul: scor final, 2-3.

Bayern, deținătoarea trofeului, a câștigat lejer cu Atletico Madrid, în timp ce Liverpool a învins la limită la Amsterdam, grație unui autogol.

Alte rezultate:

Grupa A
Salzburg – Lokomotiv Moscova 2-2
Bayern Munchen – Atletico Madrid 4-0

Grupa B
Real Madrid – Şahtior 2-3
Inter – Borussia M’gladbach 2-2

Grupa C
Manchester City – Porto 3-1
Olympiacos – Marseille 1-0

Grupa D
Ajax – Liverpool 0-1
Midtjylland – Atalanta 0-4

CFR începe drumul în Europa League

ȚSKA Sofia – CFR Cluj e meciul care deschide grupa A din Europa League, astăzi, de la ora 19:55. Clujenii pornesc cu prima șansă, însă bookmakerii anunță un meci destul de echilibrat.

CFR Cluj: 34. Bălgrădean – 4. Manea, 55. Vinicius, 3. Burcă, 45. Camora –  27. Chipciu, 28. Hoban, 8. Djokovici – 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 7. Păun

În afara celor de la CFR, mai sunt și alți români care joacă astăzi meciuri de Europa League. Cu excepţia lui Moţi, de la Ludogorets, care nu a mai fost chemat de Mirel Rădoi la lot, toţi ceilalţi sunt internaţionali: Niţă şi Stanciu la Sparta Praga, Keşeru şi Dragoş Grigore la Ludogorets, Ianis Hagi la Rangers, Tătăruşanu la Milan, Nedelcearu la AEK Atena.