Reactie dura din Copou pentru Gigi Becali

Intr-o conferinta de presa, Ciprian Paraschiv a anuntat ca Federatia Romana de Fotbal s-a autosesizat in urma declaratiilor lui Gigi Becali, care a spus intr-o emisiune ca in urma cu 2 ani i s-a propus sa ofere 200.000 euro pentru ca FCSB sa castige in Copou.

Presedintele de la Poli Iasi i-a cerut finantatorului de la FCSB sa aduca probe pentru a-si sustine declaratiile.

Dacă vom căuta pe wikipedia, o să vedem că nu englezii, ci dumnealui a inventat fotbalul. Dacă e adevărat ce spune, de ce nu a zis atunci?. Îl invit să zică cu subeict şi predicat, să vină cu dovezi că sunt acuzaţii foarte grave. Dacă nu e adevărat, ceea ce e e la fel de grav, domnul Becali ar trebui să ştie că Iaşiul nu e o stână de pe Giumalău. O fi având el oi mai multe şi cornute şi merinoase şi s-o fi pricepând el mai bine la schimbat terenuri sau cărat valize sau o fi având echipe pe care le agreează pe lângă Bucureşti că înţeleg din presă că îşi împarte atenţia şi pe la alte cluburi.

Îi spun domului Becali. Mie nu mi-a plăcut Mioriţa, nu mi-a plăcut atitudinea defetistă a ciobanului moldovean. Eu îmi apăr sărăcia, care e acum, aici, nevoile, îmi apăr clubul. Nu-i permit ca astfel de declaraţii să nu le probeze. Domnule Becali, ieşiti cu probe! Am toleranţă zero pentru astfel de lucruri. Vom tăia în carne vie, daca se adevereşte ce zice domnul Becali.

În această dimineaţă, am fost sunat de la FRF şi am fost anunţat că FRF s-a autosesizat şi că reprezentanţii departamentului de integritate vor veni în Dealul Copoului să facem toate demersurile ca adevărul să iasă la iveală” , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.