Reacția lui Costel Alexe după ce a fost reclamat de ANI:„Nu s-a omis trecerea in declaratia de avere a vreunui imprumut din partea mea catre o alta persoana”

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat saptamana trecuta faptul ca l-a reclamat pe Costel Alexe, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, pentru că nu ar fi trecut în declaraţia de avere din anul 2020, când era ministru al Mediului, un împrumut în valoare de 107.600 lei. Acesta reprezenta creditarea unei firme în cadrul căreia soţia acestuia deţinea calitatea de asociat şi funcţia de administrator. Astazi, presedintele CJ Iasi a facut primele declaratii.

Costel Alexe, presedinte CJ Iasi: „As vrea sa fac o precizare cat se poate de clara pe acest subiect. Nu s-a omis trecerea in declaratia de avere a vreunui imprumut din partea mea catre o alta persoana. Agentia Nationala de Integritate a semnalat ca ar fi indicii de un fals in declaratii ca eu nu as fi trecut in declaratia mea un imprumut al Ralucai Alexe catre o alta firma. Ceea ce astazi va marturisesc si eu si avocatii ca nu era cazul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *