Reacția germanilor când au văzut vestiarul României după meciul cu Olanda. Imaginile au devenit virale

Imaginile cu vestiarul impecabil lăsat de echipa națională a României după eliminarea de la EURO 2024 a devenit virală pe rețelele de socializare și au fost preluate de presa internațională.

Tabloidul german Bild a titrat: „Românii ne lasă o scrisoare emoționantă”.

„România a fost eliminată de la Campionatul European, iar marți seară și-au luat la revedere printr-o scrisoare emoționantă.

Pozele care circulă pe rețelele sociale arată modul în care naționala României a părăsit stadionul din Munchen după eșecul contra Olandei cu 0-3. Se vede clar cum vestiarul este imaculat, podeaua strălucește, scaunele sunt aliniate frumos la perete și nimic altceva nu există în jur în afară de o scrisoare. Pe foaia albă A4 apar stema naționalei României cu un text în română și în germană”, a mai scris Bild, potrivit Sport.ro.

După meciul cu Olanda de la Munchen, „tricolorii” au lăsat vestiarul curat și au scris și o scrisoare de mulțumire, în română și germană.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!

Echipa Națională de Fotbal a României” – este mesajul lăsat de echipa națională în vestiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *