Reabilitarea pasajului Frumoasa se face într-un ritm lent

gethumb.details

Reabilitarea pasajului Frumoasa pare sa incetineasca. Sau cel putin asta spun spun locuitorii cartierului care tranziteaza zi de zi aceasta zona. Oamenii spun ca de la sfarsitul verii, lucrarile nu ar mai fi avansat. Primaria Iasi va investi aici nu mai putin de 985.000 de lei in reabilitarea a 40 de metri de pasaj.

Pasajul asigură subtraversarea căii ferate între cartierul Nicolina, de pe strada Libertății și zona Frumoasa, pe stradela Cetățuii. Ani la rand, pasajul a fost lasat in paragina insa, in urma cu aproximativ un an, Primaria Iasi a lansat o licitatie pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare si modernizare. Acestea au inceput insa oamenii spun ca de ceva timp nu au mai avansat.

Unii consilieri locali spun ca autoritatile ar trebui sa fie mai atente la modul de desfasurare a anumitor proiecte de investitii.

Razvan Timofciuc, consilier local USR: „Lucrarile sunt intarziate sau merg foarte greu si nu este o situatie singulara. Toate santierele primariei, lucrarile sunt intarziate merg intr-un ritm foarte lent. Asta se intampla pentru ca Primaria nu pune biciul pe constructori. Nu se tine de ei ca sa indeplineasca toate termenle asumate in caietele de sarcini. Pentru acest obiectiv voi face presiune in Consiliul Local”.

Conform proiectului, pasajul subteran Frumoasa ar treui sa fie gata in aprilie 2023.