Razboi local intre liderii PSD si PNL

Sharing is caring!

Atacat in ultimul week end de Costel Alexe, seful PSD Iasi i-a dat replica astazi liderului PNL despre care a spus ca singurul proiect pe care l-a facut pentru Iasi a fost dedicat viperelor.

La randul sau, intr-un comunicat de presa, Alexe a spus despre Maricel Popa ca se face de ras cu fiecare ocazie. Lupta politica dintre PSD si PNL se duce si pe plan local unde Costel Alexe si Maricel Popa nu ezita sa se atace, mai ales ca ne aflam in an electoral.

Intr-o conferinta de presa, liderul PSD a pomenit ca ministrul mediului nu a facut nimic pentru Iasi de cand se afla in Guvern.

Maricel Popa – presedinte PSD Iasi: “Ma scuzati, deputatul vipera sau deputatul clantau. Ii place sa clantaneasca. Singurul proiect pe care l-a facut pentru Iasi, pentru ieseni, a fost pentru trei vipere pe care nu le-a vazut nimeni niciodata. 350 de milioane care au fost date la clientela politica, la consultanta si doar atat. Stiu sa faca si consultanta, multe studii de fezabilitate”.

In replica, Costel Alexe a pomenit intr-un comunicat de presa că Maricel Popa nu s-a zbatut pentru proiectele Iasului.

Costel Alexe – presedinte PNL Iasi: “Este neputincios și incompetent o știm cu toții și ne-am convins de nenumărate ori în ultimii 3 ani în care a făcut figurație în fruntea Iașului, trădând mereu interesele județul în favoarea unor interese personale și de partid”.

In ceea ce priveste candidatul PSD la Primaria Iasi, Maricel Popa a evitat sa dea vreun nume.

Maricel Popa – presedinte PSD Iasi: “Eu fac echipa cu oricine, colaborez cu oricine si stiu sa si cedez, stiu sa si trag mai mult, sa fiu locomotiva, vom lucra impreuna pentru Iasi, pentru viitorul Iasiului, trebuie sa fie pentru lucruri prioritare, pentru dezvoltarea invatamantului, pentru dezvoltarea sistemului sanitar de stat, nu neaparat a celui privat, privatii pot si singuri. Cum la Bucuresti, Rares Bogdan candideaza la primaria Bucurestiului, l-as invita sa candideze la primaria Iasiului. Eu colaborez cu oricine, numai sa aiba proiecte pentru Iasi. Asta este singura conditie”.

shares