Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului care s-a împuşcat pe mormântul fiicei. A cedat pentru că ar fi fost hărţuit de şefi

Acuzaţii grave în cazul poliţiştului din Botoşani care s-a sinucis, săptămâna trecută, pe mormântul fiicei sale. Colegii bărbatului spun că acesta ar fi cedat din cauza problemelor pe care le avea la locul de muncă. Agentul de 47 de ani s-ar fi plâns că este stresat și hărțuit de superiori. 

Potrivit Președintelui Executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România, bărbatul de 47 de ani găsit fără viață după ce s-a împușcat chiar pe mormântul fiicei sale în județul Botoșani, de Sfântul Andrei, ar fi recurs la gestul extrem nu din cauza suferinței pierderii copilului sau, ci din cauza unor hărțuiri și presiuni la care era supus de către șefii săi din poliție, susține acesta. Rămâne de văzut dacă aceste acuzații vor duce la verificări și anchete cu privire la moartea bărbatului și dacă se va confirmă.

Va reamintesc, de Sfântul Andrei, bărbatul de 47 de ani a fost găsit fără viață, cu pistolul din doatre lângă el, chiar pe locul de veci al fiicei sale pe care o chema tot Andreea. O persoană care venise la cimitir să aprindă o lumânare a făcut descoperirea șocantă și a sunat la 112. Medicii însă au putut doar să constate decesul. Polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări. Bărbatul era în timpul liber, dar venise la cimitir cu armă din dotare și cu mașină de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *