Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța. Anchetatorii au găsit mai multe obiecte ale fetei la un bărbat

Apar noi informaţii în cazul doctoriţei românce ucise în Franţa. Anchetatorii au un suspect și merg pe varianta unei tâlhării.

Surse din presa națională au declarat că mai multe bunuri ale tinerei au fost găsite la un bărbat. Presa din Franţa vine, însă, cu mai multe ipoteze. Una dintre ele este că doctoriţa ar fi avut legatura cu o retea de prostituție. 

Întreg oraşul Amiens din Franţa a fost răscolit în căutarea ucigaşului. De când doctoriţa de 31 de ani din Galaţi a fost găsită fără suflare într-un apartament închiriat din centru, localnicii nu mai au linişte. Anchetatorii au declarat pentru presa din Franţa că Doina a fost înjunghiată de mai multe ori.

Tâlhăria nu este, însă, singura ipoteză. În presa din Franţa a apărut şi ipoteza că tânăra a închiriat apartamentul pentru prostituţie. Fata a fost găsită întinsă pe jos, doar în lenjerie intimă, iar în jurul ei ar fi fost găsite obiecte care ar fi întărit ipoteza. Logodnicul tinerei a ajuns în Franţa imedit cum a aflat că Doina a fost ucisă. A vorbit cu anchetatorii pentru a-i ajuta să elucideze misterul. Între timp, prietenii doctoriţei plâng pierderea tinerei. Doctoriţa urma să se întâlnească cu o prietenă, fostă colegă la facultatea de Medicină din Galaţi.

Rudele se pregătesc acum de înmormântarea care va avea loc sâmbătă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *