Răsare soarele și pe strada lui Stoican

foto_Stoican

Atacantul cerut de mult timp a ajuns la Iasi. Lewis Enoh a efectuat astazi vizita medicala dar mai mult ca sigur nu va prinde vreun minut in meciul de sambata cu Dunarea Calarasi. In plus, varfului nu i-a ajuns cartea verde. „Este un jucator pe care eu mi l-am dorit, un jucator cu multe calitati. Acum, in momentul acesta, dupa o discutie cu el am realizat ca mai are mult de munca, pentru ca in ultima perioada a facut antrenament doar separat si atunci cand intra pe teren trebuie sa fie apt din toate punctele de vedere”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi.

Moralul echipei este unul bun dupa victoria cu FC Botosani. Si Stoican este mai linistit dup ace a discutat cu conducerea clubului. „Suntem increzatori ca putem scoate un rezultat bun chiar daca intalnit o echipa ce sta bine in teren cu un antrenor care ii mobilizeaza foarte bine. Sunt convins ca nu va fi usor dar moralul nostrum creste de la zi la zi si sper sa facem o partida buna”, a adaugat antrenorul Iasului. Iesenii si-l doresc sub forma de imprumut pe Qaka. Albanezul a ajuns moneda de schimb intr-un timp scurt fiind cedat de Becali la Dinamo in schimbul lui Nistor. „Este doar decizia conducerii FCSB-ului. La noi la Iasi a fost tinut pe brate, a avut liniste, incredere, i-am oferit curaj, tot ce are nevoie un fotbalist cu reale calitati. Qaka este un fotbalist care are calitati” a mai spus Stoican.

Antrenorul are 35 jucatori la antrenamente dar multi dintre ei vor fi imprumutati. Deja Sabin Moldovan a fost imprumutat la FCM Alexandria in timp ce Dodan si Vladeanu vor evolua la Stiinta Miroslava. Cece Franck Pepe a fost trimis acasa pentru ca nu a fost de acord sa fie evaluat de Flavius Stoican. Jucatorul si-a dorit initial sa semneze contractul dupa care sa fie testat.