Raport final si zdrobitor in cazul „Felecanu” de la Iasi

Raport final si zdrobitor in cazul “Felecanu” de la Iasi. Tanara avocata a fost aruncata de la balcon de catre iubitul sau, un cunoscut avocat din Iasi. In acest context al noului raport de expertiza, expertii exclud sinuciderea.

Acest lucru vine si distruge intreaga aparare a celui condamnat care de curand a primit dreptul de a isi ispasi pedeapsa la domiciul. Proba aceasta era ultima din sirul lung de probe ce ii erau in defavoarea inculpatului. Raportul s-a bazat pe efectuarea unui experiment judiciar si a fost analizata la propriu la microscop a precizat avocatul Adrian Cuculis

Pe 19 iunie 2021, iubita lui Felecanu, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6, ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu.

Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de omor calificat și asta deoarece experții criminaliști au stabilit că femeia a fost aruncată de la etaj iar Felecanu susține că fosta lui iubită s-a sinucis. Cu toate acestea, inculpatul a primit zilele aceste o veste buna: ca a primit arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *