Raliului Iașului: Super-speciala de la Râpa Galbenă

Super-speciala de la Râpa Galbenă din cadrul Raliului Iașului începe azi la ora 18,45.

Organizatorii au anunțat că în preambulul evenimentului, de la ora 16, pe traseul Super-Specialei se desfășoară exerciții demonstrative ale studenților de la Facultatea de Mecanică. De asemenea este organizată o paradă a mașinilor Ford.

Managerul raliului – Dan CODREANU a anunțat că se adoptă o serie de măsuri de securitate și circulația auto este restricționată în zona Monumentul Independenței – Biblioteca Central Universitară – Râpa Galbenă până în data de 10 Septembrie.

În prima parte a zilei au loc etapele de la Cioca – Boca și Mădârjac , prima plecare fiind la ora 10,13.

Organizatorii atrag atenția că pe porțiunile cu macadam piloții pot să prindă viteze și de 180 – 200 de kilometri pe oră și invită publicul să urmărească evoluțiile echipajelor doar din locurile special amenajate: ”Începând cu ora 16:00 vom avea tot felul de acțiuni pe traseul Super Specialei, vor fi niște drifter-e, vor fi niște copii, vor fi niște studenți de la Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică și la ora 18:45 este prima mașină la start. Lungimea este de 1,9km – Independenței – Tunelul Mihai Eminescu, coborâre spre Râpa Galbenă și urcare înapoi prin tunel cu sosire tot pe Independenței.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *