Răfuială în stil mafiot. O stradă din Galaţi a devenit scena unor bătăi sângeroase între două clanuri

Răfuială în stil mafiot! O stradă din Galaţi a devenit scena unor bătăi sângeroase între două clanuri de romi. Cunoscuţi în rândul Poliţiei, membrii grupării nu se sperie de nimic, postând fără reţinere ameninţări chiar şi pe reţele de socializare. Deşi au fost depuse nenumărate plângeri, scandalurile au continuat.

Reclamanta: A vrut să dea peste socrul meu cu maşina. Soţul meu era în casă. Atunci, într-adevăr, a procedat greşit, i-a bătut, au 7-8 zile de îngrijiri medicale. 

Iar de atunci incidentele violente s-au ţinut lanţ.

Femeia povesteşte că de luni de zile trăieşte un coşmar.

Reclamanta: L-a bătut pe unchiul meu, i-a dat doi dinţi jos, are 30 de zile de îngrijiri medicale, copilul mi l-a ameninţat cu cuţitul, am venit la Poliţie, am reclamat. Ne ameninţă că ne omoară familia, ne ameninţă cu copiii.

Gigel Potrivitu, avocat: Să vii în miez de noapte, să înjuri, să ameninţi: „Vă omor! Vă iau gâtul!”, şi nimeni să nu intervină!

Femeia a depus mai multe sesizări. Agenţii au mers la poarta interlopilor i-au sancţionat. 

Ciprian Stoica, purtator de cuvânt IPJ Galaţi:Au fost sancţionate contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Numai că asta nu i-a speriat. Ci din contră. Au trecut de la ameninţări, la fapte.

Reclamanta: Copilul se ducea la magazin. Când l-a văzut a scos pistolul pe geam. Copilul când a văzut pistolul vă daţi seama că s-a înspăimântat. A fugit, şi când a văzut că nu reuşeşte cu pistolul a vrut să dea şi cu maşina peste el.

În urma reclamaţilor, autorităţile au pornit o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la acest conflict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *