Puștiul de 16 ani care a lovit cu piciorul în față o polițistă, arestat pentru 30 de zile

index (10)

La data de 18 ianuarie a.c., în urma contestației formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești, în cauza privind infracțiunea de ultraj din data de 13 ianuarie a.c., de pe raza localității, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele minorului, de 16 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în Arestul IPJ Bacău.

Polițista participa cu colegii săi la o intervenție pe o stradă din orașul Onești, iar la un moment dat un adolescent în vârstă de 16 ani a lovit-o cu piciorul în față și a reușit apoi să fugă. Totul ar fi pornit după ce un bărbat a sunat la 112 ca să reclame că o persoană este recalcitrantă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și a cerut intervenția poliției.

Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și l-au imobilizat pe bărbatul care devenise agresiv. În jurul acestuia erau mai multe persoane, iar după ce bărbatul a fost încătușat și băgat în autospeciala de poliție, fiul acestuia, în vârstă de 16 ani, a lovit-o cu piciorul în față pe polițista aflată în misiune.