Puncte mari pierdute de FC Botosani

fc-botosani-prezentare-jucatori-18

FC Botoșani a pierdut două puncte mari pe teren propriu în meciul cu Academica Clinceni, contend pentru etapa a 9-a din Liga 1. Elevii lui Croitoru au făcut 30 de minute foarte bune, au marcat două goluri și au mai avut două-trei mari ocazii după care s-au relaxat iar oaspeții au egalat până la pauză.

A urmat circul din repriza secundă cu trageri de timp, simulări și greșeli de arbitraj. FC Botoșani a reușit să deschidă scorul în minutul 4 prin fundașul stânga Alex Țigănașu. Acesta a marcat dupa 3 ani, cu șut la colțul lung. În minutul 20, FC Botoșani marchează din nou dar golul este anulat pentru ofsaid.

Cinci minute mai târziu, Reagy Ofosu majorează scorul. Andronic și Miron au două șanse mari de a majora scorul dar ratează. Jucătorii botoșăneni se relaxează și permit oaspeților să atace și să reducă din diferență. Buziuc a marcat după o acțiune prelungită de atac în care cei de la Clinceni au șutat de trei ori spre poarta lui Pap.

Cu două minute înainte de pauză, Clinceni putea egala. Vojtus reia cu capul de lângă Kolesovs dar mingea trece puțin pe lângă poartă. În prelungirile primei reprizei, Clinceni reușește egalare. Vojtus marchează cu șut la colțul lung iar la pauză scorul este 2-2. In repriza secunda fotbalul a lipsit, oaspetii preferand sa conserve rezultatul. Botosaniul sufera dupa plecarea lui Golofca iar Marius Croitoru asteapta intariri.