PSD și-a depus astăzi listele de candidați la birourile electorale

Sharing is caring!

PSD Iași și-a definitivat astăzi lista pentru Consiliul Local (CL), în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Județean. Pe lista apar mai mulți dintre actualii consilieri locali ai PSD printre care se numara Bogdan Crucianu și Mihai Gavril. In lista pentru Consiliul Judetean apare  fostul șef al UNPR și recent intrat la Partidul Verde, Mircea Manolache.

Lista pentru CL este deschisă de candidatul la Primaria Iasi, Camelia Gavrilă, aceasta fiind urmată de Bogdan Cojocaru (deputat), Elvira Rotundu (director Colegiul „C. Negruzzi”), Adrian Pănescu (senator), Bogdan Balanișcu, Marian Dălban, Bogdan Crucianu (actual consilier PSD), Mihai Gavril (actual consilier), Costică Florea, Marius Aur (actual consilier local) și Ionuț Câmpeanu (fost secretar de stat).

Camelia Gavrila, deputat PSD:

Este un moment important, un moment in care se depun candidaturile, listele de consilieri are si o incarcatura simbolica si o incarcatura politica suntem in fata unui nou proiect politic si administrativ, consideram ca prima expertiza echipei, prin experienta manageriala, prin armonia intre cei tineri, cei cu o anumita varsta si cu o anumita experienta, incercand sa acoperim domenii diferite, profesii diferite, competent celor care sunt candidati fie la CJ in calitate de presedinte, fie in calitate de primar cred ca vom contura o echipa care inseamna viziune, schimbare, care inseamna optiunea pentru un Iasi European.

În ceea ce privește lista pentru Consiliul Județean a PSD apare o surpriză: fostul șef al UNPR și recent intrat la Partidul Verde, Mircea Manolache, se află pe lista, pe loc eligibil. În fruntea listei sunt Maricel Popa si Cristian Stanciu, urmati de: Vasile Toma (senator), Vasile Câtea (deputat), Mircea Manolache, Vasile Axinte (deputat), Silviu Macovei (deputat), Marian Șerbescu (fost prefect), Romeo Olteanu (vicepresedinte actual CJ).

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi:

In 2016 am depus cadidatura pentru mandatul de presedinte al Consilului Judetean si am propus un milliard de euro pentru un million de ieseni. Am depasit aceasta suma si imi depun acum candidature pentru un nou mandat de presedinte pentru a continua proiectele. Iasul este intr-o directie buna, se dezvolta, a obtinut in cei 4 ani al doilea fond ca investitii din tara si suntem in top la fonduri europene. Iasul a avut bani si vreau sa comunic doar cateva din proiecte, peste 300 de km de drumuri judetene, peste 600 de km de drumuri comunale, doua sute si ceva de scoli modernizate, 16 dispensare noi construite de la zero , 36 de gradinite si crese si impreuna cu primarii am reusit sa avem cele mai mari santiere din tara, avem cel mai mare proiect la care se lucreaza la ora actuala 172 de km de drum judetean.

shares