PSD Iasi: “Mihai Chirica se laudă cu realizările guvernului PSD!”

Sharing is caring!

Primarul Iaşului a anunţat stadiul proiectului prin care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) urmează să achiziţioneze pentru minicipiul Iaşi 24 de autobuze electrice. Valoarea totală a achiziţiei este de 54,5 milioane de lei, fără TVA.

Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi a explicat că acest proiect, precum şi cele de achiziţie a altor 20 de autobuze electrice şi a 16 tramvaie noi, a căror valoare toatală depăşeşte 230 de milioane de lei, sunt implementate de MDRAP, iar la nivel judeţean sunt coordonate de Consiliul Judeţean Iaşi, pentru a nu mai da posibilitatea administraţiei incompente, conduse de Mihai Chirica, să piardă şi aceste proiecte, atât de necesare pentru municipiul Iaşi.

“După ce ratează proiect după proiect, primarul Iaşului se laudă acum cu proiectele MDRAP. După ce a lovit cât a putut în PSD şi în guvernul condus de doamna Dăncilă, acum proiectele administraţiei centrale care vizează municipiul Iaşi devin motiv de laudă pentru primarul avar după imagine. Trebuie să inţeleagă toţi ieşenii că acest proiect nu are nicio legătură cu administraţia Mihai Chirica. Proiectul este implementat exlusiv la MDRAP. Autobuzele şi tramvaiele vor fi doar livrate municipiului Iaşi pentru a nu mai exista riscul pierderii finanţării sau chiar a proiectului, aşa cum ne-a obişnuit administraţia incompetentă condusă de Mihai Chirica. În acelaşi mod a încercat să procedeze şi recent când a anunţat că susţine reabilitarea şi modernizarea Spitalului de Copii Sf. Maria, proiect cu fonduri europene, realizat exclusiv de Consiliul Judeţean Iaşi. Îi mai reamintesc lui Mihai Chirica şi de eşecul înregistrat tot în cadrul unui proiect guvernamental, implementat de Ministerul Mediului, când a ratat 12 milioane de euro pentru achiziţia altor autobuze electrice, din cauza depunerii unei documentaţii neconforme.” a declarat Maricel Popa.

shares