PSD Iasi: „Medicul şi deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru votat pe locul 7 pe lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare!”

foto_Tudor_Ciuhodaru

Urgențe de sezon

Astăzi a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care au fost stabiliţi candidaţii pentru alegerile europarlamentare. PSD Iaşi l-a susţinut pe deputatul Tudor Ciuhodaru, care a fost votat pe poziţia 7 de colegii social-democraţi din CEx. Lista este deschisă de actualul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

“Mă bucur că avem şansa de a trimite la Bruxelles un nou reprezentant al Iaşului. Deşi nu ne dădea nimeni prea multe şanse, iată că organizaţia PSD Iaşi a impus pe poziţie eligibilă un candidat. Ne pasă de ieşeni şi ne pasă de ceea ce se întâmplă în regiunea Nord-Est. România merită mai mult, iar noi suntem dispuşi să ne ancorăm la treabă în zona noastră. Tudor Ciuhodaru are deja experienţa unor legislaturi în Parlamentul României şi calităţile necesare pentru a face faţă rigorilor Parlamentului European. Sunt convins că va fi un câştig pentru toată lumea şi sper ca de această dată, trimisul nostru să facă într-adevăr politica României, a regiunii şi a partidului şi nu să aibă doar o agendă personală, aşa cum s-a întâmplat în trecut cu fostul europarlamentar Cătălin Ivan”, a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

La rândul său, deputatul ieşean a declarat: “Sunt onorat de nominalizarea făcută de colegiii mei social-democraţi din Iaşi şi din întreaga ţară. Este un lucru care mă obligă. Aşa cum am procedat şi până acum voi apăra problemele ieşenilor şi ale Moldovei. Este momentul ca aceste politici bune pentru oameni, din sănătate, dar şi din celelalte domenii de activitate, să fie continuate şi la nivel european”.

Tudor Ciuhodaru este deputat în Parlamentul României, la al treilea mandat şi medic primar urgenţe la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic de Neurochirurgie “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi.