PSD Iași | Fără răfuieli, „nu mai este nevoie de ură și dezbinare”

Mihalache

Primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, i-a cerut demisia lui Maricel Popa din fruntea organizatiei judetene Iasi in urma rezultatului slab la alegerile europarlamentare. In replica, Popa, a facut un indemn la calm şi echilibru către toţi membrii şi simpatizanţii social-democraţi.

„Fac apel la toti colegii din Iasi, fac apel si la Bucuresti. La scorul de 14 la suta obtinut de Maricel Popa cu candidatul Tudor Ciuhodaru in Iasi. Un scor pe care il consider un dezastru pentru Iasi, 7% Maricel Popa, 7% Tudor Ciuhodaru, acesti doi oameni trebuie sa is idea demisia cu onoare din partid. Nu se poate la 14% sa ramai in partid, sa conduci partidul si sa iti mai doresti sa spui ca il pregatesti pentru alegerile prezidentiale.”, a declarat Mihai Mihalache, primar Schitu Duca.

Organizaţia Judeţeană a PSD Iaşi a luat act de declaraţiile primarului , iar presedintele Maricel Popa indeamna la calm si unitate.

Maricel Popa: “Nu mai este nevoie de ură și dezbinare”

„Nu mă mai miră nimic din declaraţiile primarului de la Schitu Duca. Nu sunt de acord cu modul în care Mihai Mihalache înţelege să îşi exprime nemulţumirile sau oportunităţile politice ulterioare. În PSD Iaşi nu mai este nevoie de ură și dezbinare. Vrem să formăm o echipă cu toți cei care sunt interesați de binele partidului și nu, doar, de bunăstarea personală. Vrem să creăm un grup puternic capabil să facă față competițiilor electorale care vor urma. Oamenii s-au săturat de circ și scandal politic. Dacă îmi aduc bine aminte primarul de la Schitu Duca este recomandat mai degrabă de acest gen de comportament, fiind în permanent conflict cu toți cei care au condus la un moment dat această organizație.”, a subliniat presedintele PSD Iasi, Maricel Popa.

Primarul de la Schitu Duca nu il sustine nici pe deputatul Tudor Ciuhodaru , proaspat ales pentru Parlamentul European, ba dimpotriva…

„Fac apel la conducerea interimara de la Bucuresti. La scorul obtinut de Tudor Ciuhodaru sa nu fie validat ca europarlamentar sa plece la Bruzellex. Din calculele mele, la 9 milioane de votanti in Romania cu scorul de 7% Maricel Popa, 7% Tudor Ciuhodaru, mi-a iesit un 0,26%. Cu 0,26% nu pot sa trimit un om la Bruxelles sa ma reprezinte in Parlamentul European.”, a declarat Mihai Mihalache, primar Schitu Duca.

Deputatul Tudor Ciuhodaru nu a putut fi contactat astazi pentru un punct de vedere.

Mihai Mihalache a mai declarat astazi că inclusiv edilul șef al Iașului ar putea reveni în PSD. În acest context, Mihai Chirica a ținut să precizeze că nu a primit nicio ofertă în acest sens.

„Nu, nu am primit nici o oferta sa ma intorc in PSD si deocamdata nici nu incape in discutie o asemena alternativa.” a subliniat Mihai Chirica, primarul Iasiului.