PSD Iasi: „Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră județeană din țară, făcut praf de PNL. Cratere mari cât un stat de om!”

PSD Iași atenționează, din nou, asupra pericolului de pierdere a finanțării europene pentru drumul județean care face legătura între Iași și Suceava. Pe porțiunea de drum surpată acum 5 luni au apărut acum adevărate cratere care au o adâncime de aproximativ 1 metru. În multe zone ale acestui traseu lucrările sunt de o calitate îndoielnică și există întârzieri mari de timp față de termenele de finalizare asumate prin contract. În acest context, recepția lucrărilor ar putea fi aproape imposibilă de realizat.

Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră județeană din țară, Axa Iași – Suceava, în valoare de aproximativ 100 milioane de euro, se transformă în cel mai mare eșec al conducerii peneliste de la Consiliul Județean.

Situația de pe axa Iași – Suceava se agravează pe zi ce trece. O investiție așteptată atâția ani de zeci de mii de ieșeni se deteriorează înainte de a fi inaugurată. Este un nou exemplu de lucrare de mântuială coordonată de conducerea Consiliului Județean. Ieșenii merită mai mult. Acel drum beneficiază de o finanțare europeană, cu lucrări demarate în mandatul social-democrat de la CJ. Era nevoie doar de a finaliza aceste lucrări corespunzător și la timp, în beneficiul tuturor ieșenilor. Nici măcar acest lucru nu îl pot face.” a declarat Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași.

Pe lângă craterele existente, la kilometrul 37 drumul se surpă pe o altă porțiune, care în curând va pune în pericol siguranța participanților la trafic.

Am atras atenția încă de acum 5 luni asupra problemelor din această zonă. Iată că acele denivelări s-au transformat în cratere. Exact ca impactul administrației județene peneliste pentru Iași. De la incompetență la dezastru. Sper ca în timpul pe care îl mai au de petrecut la Consiliul Județean, Costel Alexe și echipa de fanfaroni să se îngrijească ca această investiție să fie dusă la bun sfârșit pentru a nu se pierde banii europeni. Nu știu cine își va putea asuma recepția acestor lucrări de mântuială. Au făcut praf cel mai mare proiect de infrastructură rutieră câștigat de o administrație județeană în anii trecuți. Păcat că singurii care vor avea de pierdut sunt, din nou, ieșenii.” a subliniat senatorul Maricel Popa. (Comunicat de presa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *