PSD Iasi are o conducere nouă

La sfarsitul saptamanii trecute, PSD Iasi a ales o noua conducere pentru Organizatia Municipala. Bogdan Balaniscu a fost ales prin vot de majoritatea membrilor participanti. Prioritatea social democratilor este castigarea alegerilor de anul viitor dar si atragerea de fonduri pentru proiectele mari ale Iasului.

Organizația Municipală Iași a Partidului Social Democrat (PSD) are o structură de conducere, aleasă prin vot, pentru următorii 4 ani. Delegații prezenți la conferința de alegeri au desemnat președintele, prim-vicepreședintele, secretarul executiv, vicepreședinții și membrii noului Birou Politic Municipal.

Astfel, cu 144 de voturi pentru din 150 de voturi exprimate, Bogdan Balanișcu a fost ales președintele organizației social-democrate de la Municipiul Iași.

Bogdan Cojocaru, Președinte PSD Iași:

„Prima prioritate este sa construim la nivelul PSD Iași atat la nivel de municipiu, cat si la nivel de judet o echipa competitiva, o echipa profesionista, care sa poata sa castige sau sa recastige increderea iesenilor. Asteptarile oamenilor sunt foarte mari. Isi doresc in momentul de fata ca la nivelul administratiei locale sa existe oameni care sa lupte pentru nevoile lor pentru problemele lor sa nu pierdem un ban din finantarile europene, din finantarile guvernamentale.”

Bogdan Balanișcu reprezintă Iașul în calitate de secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Isi doreste ca Iasul sa atraga fonduri pentru protectia mediului.

Bogdan Balanișcu, Președinte PSD Municipiul Iași:

„PSD doreste sa rezolve problemele iesenilor si avem proiecte pentru municipiu, avem proiecte pe care le putem propune si astazi, inclusiv cu surse de finantare. Din pacate, problema este cea legata de modul in care este gestionata Primaria in acest moment. Am venit in plenul Consiliului Local si am spus: de la Ministerul Mediului aducem o finantare de 37 de milioane de lei pentru construirea de piste de biciclete in Iasi. I-am zis: domnule primar, avem un oras poluat accesati banii acestia pentru a crea piste de biciclete. Am lansat finantare de la Minsterul Mediului pentru paduri urbane.”

PSD Iasi spera ca anul viitor sa poata obtine rezultate bune la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *