PSD Iaşi anunţă că un nou primar PNL va candida pe listele lor la alegerile locale

Organizaţia judeţeană a PSD a mai racolat un primar de la PNL. Costel Hugianu şi cei 8 consilieri locali ai comunei Stolniceni-Prăjescu se alătură social-democraţilor şi vor candida din partea PSD la alegerile locale.

Aceştia susţin că au regăsit în echipa social-democrată condusă de prefectul Bogdan Cojocaru mediul constructiv de continuare a proiectelor şi investiţiilor pentru comunitate într-o manieră onestă, echilibrată şi competentă.

Până acum 6 primari şi un viceprimar PNL, 1 primar USR, 1 primar PMP şi peste 50 de consilieri locali s-au alăturat echipei social-democrate de la Iaşi.

„Mă bucur că echipa noastră se consolidează din ce în ce mai mult la nivelul comunităţilor locale. La Stolniceni-Prăjescu nu a mai fost acelaşi ritm de dezvoltare ca în mandatul social-democrat de la Consiliul Judeţean atunci când a fost pusă la punct infrastructura rutieră şi au fost atrase sume guvernamentale considerabile pentru investiţii în utilităţi, reabilitarea şi modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, construirea de terenuri de sport.

PSD Iaşi anunţă că un nou primar PNL va candida pe listele lor la alegerile locale

Am încredere că alături de toţi primarii social-democraţi şi colegii noştri din întreaga organizaţie formăm deja o echipă pregătită din toate punctele de vedere să câştige Consiliul Judeţean, cât mai multe primării în judeţ şi cât mai mulţi consilieri locali.” a declarat Bogdan COJOCARU, preşedintele PSD Iaşi.

Echipa PSD Iaşi a mai racolar până acum primarii comunelor Balş (Constantin Golduţ), Valea Seacă (Neculai Miron), Brăeşti (Vasile Butnaru), Gropniţa (Ionel Oneaga), Dobrovăţ (Cătălin Martinuş), Gorban (Silviu Isari), Mirceşti (Leon Bălteanu), viceprimarul comunei Lespezi (Lucian Marcu), echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă şi alţi administratori de comunităţi locale din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *