PSD a „executat” intreaga familie Buzatu. Fosta sotie a fost suspendata din partid iar baiatul si-a dat demisia din functia de secretar de stat. Gabriela Cretu: „Suntem despartiti de 20 ani, de ce sa fiu suspendata?”

PSD l-a exclus astazi din partid pe Dumitru Buzatu, dupa ce acesta a fost retinut de DNA. De asemenea, senatoarea Gabriela Cretu, fosta sotie a lui Dumitru Buzatu a fost suspendata din partid. Social democratii au luat act de demisia lui Tudor Buzatu din functia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

„Am luat act de demisia din functia de secretar de stat a domnului Buzatu Tudor şi de asemenea am propus colegilor mei suspendarea din funcţia de membru al PSD a doamnei Creţu, senatoare”, a anunţat Marcel Ciolacu.

„Reactia noastra, a organizatiei din Vaslui este clara. Presedintelui nostru i s-a inscenat totul si nu inteleg de ce am eu responsabilitatea? Suntem despartiti de 20 ani si divortati. De ce sa fiu eu suspendata din partidul in care am construit 33 ani. Mi se pare nedrept. Nu stiam nimic, ce afaceri? Alte lucruri nu stiu ca nu-l intreb pe fostul meu sot. De ce ma intrebati pe mine, ca faceti aceeasi eroare ca si PSD. Nu mi s-a explicat de ce sunt suspendata si voi contesta. Nu inteleg de ce am fost eu suspendata din partid. Fostul meu sot a fost in serviciul public, nu cred ca a facut avere. Deja avem o victima, fiul meu care si-a dat demisia de onoare. Eu de ce, nu inteleg. O contest la Comisia de Integritate, mi se asociaza o acuzatie absurda”, a comentat Gabriela Cretu, senator PSD, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a admis că imaginea PSD a fost afectată. 

„Sunt ferm convins că afectează. Orice act de corupţie afectează imaginea oricărui partid. Dar cred că deciziile partidului şi reacţia partidului şi a colegilor mei şi a mea, personală, a fost cea corectă. Toate deciziile au fost luate cu unanimitate de voturi”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *