PSD a depus moțiunea de cenzură pentru demiterea lui Florin Cîțu

Grindeanu și ciolacu

PSD a depus, miercuri, moțiunea de cenzură, intitulată „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”, împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea va fi citită astăzi în Parlament, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată.

„Am depus moțiunea de cenzură. Vreau să mulțumim partenerilor sociali care au contribuit la textul moțiunii. Guvernul actual este un dezastru pentru români și firmele românești. Au fost înghețate pensiile, alocațiile iar în PNRR vedem doar reforme catastrofale pentru România și bani pentru clientela politică. Românii au sărăcit, doar în mintea premierului Cîțu o duc mai bine”, a declarat prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu speră ca și parlamentari ai actualei coaliții de guvernare să voteze moțiunea de cenzură. Întrebat ce șanse are moțiunea, Sorin Grindeanu a spus: „aș cita din președintele partidului; 50-50”.

De asemenea, Grindeanu a mai susținut că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut negocieri pentru votarea moțiunii de cenzură și că parlamentarii AUR vor vota și câțiva membri ai grupului minorităților.