Proxenet din judetul Iasi retinut de politistii botosaneni. Tanarul le-a amenintat cu bataia pe fetele trimise la produs

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a două persoane, un tânăr de 20 de ani, din județul Iași și o femeie de 54 de ani, din comuna Corni, bănuiți de comiterea infracțiunii de proxenetism.

În urma probatoriului adminstrat s-a stabilit faptul că aceștia ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, în diferite locații, pe care puneau la dispoziție, în regim hotelier, atât în municipiul Botoșani cât și în alte localități din țară, obținând astfel foloase materiale.

Tânărul de 20 de ani, prin amenințări cu acte de violențe ar fi adeterminat persoana vătămată, o tânără de 20 de ani, să practice prostituția în spațiile puse la dispziție de către acesta. În aceeași zi, polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor, precum și imobile folosite de către aceștia pentru comiterea faptelor, din municipiul Botoșani, comuna Corni și județul Iași.

În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate 6 persoane de sex feminin bănuite că practică prostituția, care au fost conduse la sediul poliției și au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de probă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *