„Provocarea TEORIEI în PRACTICA medicală curentă”

1_adv_header

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” Iași, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația Institutul Pan-European de Cercetare “Prof. Dr. Vasile Luca”organizează în perioada 19 – 22 iunie 2019, la Hotelul „Internațional” Iași, Conferința Națională de Patologie Infecțioasă cu tema „Provocarea TEORIEI în PRACTICA medicală curentă”.

Peste 300 de medici infecționiști sunt așteptați să participe la această Conferință, devenită un eveniment tradițional în peisajul manifestărilor medicale ieșene.

Tematica științifică a evenimentului răspunde și în acest an nevoilor actualității imediate:actualități și perspective in terapia neuroinfecţiilor șihepatitelor, infecția HIV, managementul bolilor infecțioase rare și infecțiile nosocomiale sunt doar câteva din temele care vor fi dezbătute în cadrul conferinței.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe website-ul Conferinței, accesibil la adresa www.patologieinfectioasa.ro.