Serie de proteste la Valea Lupului

De cateva zile, oamenii ies zilnic in strada sa protesteze la Valea Lupului impotriva indiferentei autoritatilor si cer treceri de pietoni normale, adaptate traficului din zona

De cateva zile, oamenii ies zilnic in strada sa protesteze la Valea Lupului impotriva indiferentei autoritatilor si cer treceri de pietoni normale, adaptate traficului din zona.

„Protestăm pentru viețile și integritatea noastră, a cetățenilor din comună, pentru a reduce la minimum numărul de victime în accidentele rutiere”, sustin organizatorii.

Cu torte si pancarte, oamenii cer si o intrevedere cu primarul Iasului, Mihai Chirica.

Proteste Valea Lupului

La ultima ședința de lucru a Comitetului Consultativ pentru Siguranța Rutieră, dedicată analizării mai multor probleme apărute în traficul pe DN 28, s-a constatat existența unei întârzieri importante în demararea lucrărilor de amenajare a unor noi treceri de pietoni de către Primaria Iasi, în condițiile în care proiectul a fost finalizat și asigurat bugetul încă din luna august.

Motivul invocat de reprezentanții Primăriei Iasi a fost litigiul teritorial existent între unitățile administrativ-teritoriale Miroslava și Iași, care afectează și zona în care ar urma să fie realizate trecerile.

Oamenii cer demararea proceduriore pentru execuția celor trei treceri de pietoni, in special cea de la Antibiotice.

Foto: Zara Briscan

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!