Protest la Popricani

Sharing is caring!

Locuitorii comunei Popricani anunta ca vor protesta saptamana aceasta in fara Primariei. Acestia se declara nemultumiti de starea drumurilor, de lipsa utilitatilor si de conditiile in care se depoziteaza gunoiul menajer.

Protestul este pregatit pentru dimineata de joi, iar participantii vor fi din satele Cârlig și Cuza-Vodă, comuna Popricani. Oamenii sunt total nemultumiti de activitatea primarului Valeriu Parlog care, spun ei, in cei 6 ani de cand este la conducerea comunei, nu a facut nimic pentru locuitorii de acolo.

“Suntem nemulțumiți de starea drumului care leagă Cârlig(1,5 km de Iași) și Cuza Vodă(4,5 km de Iași),care atunci când plouă sau ninge este practic impracticabil,ca să nu mai vorbim de strazile comunale care sunt la fel ca în 1990, de lipsa utilităților și a condițiilor în care se depozitează gunoiul menajer “

Protestatarii au anuntat cu cateva zile inainte ca vor fi pasnici, nu vor crea probleme insa isi rezerva dreptul de a protesta pentru o viață cât de cât civilizată, având în vedere că fac parte din zona Metropolitană a Iașului, insa trăiesc la fel ca în 1990.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares