Protest la Breazu din cauza drumului. Consiliul Judetean anunta ca va fi asfaltat in aceasta vara

protest Breazu

Localnicii din Breazu au protestat ieri, nemultumiti fiind de starea deplorabila a drumului. Oamenii spun că ruta pe care sunt nevoiți să o parcurgă zilnic,  folosind maşinile proprii sau transportul în comun, a devenit aproape impracticabila din cauza gropilor, a denivelărilor şi a alunecării terenului.

Oamenii din zona sustin ca soseaua nu a mai vazut asfalt de aproape 50 de ani si arata cu degetul spre Consiliu Judetean Iasi. Vicepresedintele Romeo Olteanu, a declarat astazi pentru Stirile Tele M, ca un aviz important a tinut reparatia pe loc  iar  asfaltarea va incepe in vara acestui an.

“Maine vine solutia data de ARR, ca asta ne-a tinut in loc si il dam la proiectant sa vedem ce modificari mai face si in maxim 15 zile ridicam pe SEAP pentru licitarea executie”, a anuntat Romeo Olteanu, vicepresedinte CJ Iasi.

Despre solutii temporare, nici nu poate fi vorba.

“Temporar putem sa mai carpim dar nu este cazul, in momentul in care trebuie sa intervenim decisiv pe acest drum. Ca se poate trezi cineva sa spuna ca ati facut munca celui care trebuie sa faca executie, aici este problema”, a mai precizat vicepresedintele CJ Iasi.

Reprezentantii Consiliului Judetean au dat asigurari ca in aceasta vara, drumul intra in reparatii majore.

In vara asta sigur se va scoate si cel putin aici se va face pe 4 tronsoane pana la calendele grecesti. Pot sa castige patru firme diferite si cine are capacitate si disponibilitate poate sa inceapa din patru locuri odata”, a precizat Olteanu.