Protest în Piața Unirii

foto_protest

Ieșeni susțin demersul diasporei pentru protestul care va avea loc, vineri 10 august in București. O coloană motorizată cu destinația spre capitala va pleca din Iași mâine la ora 09:00.
Întâlnirea va avea loc la ora 8.00, în Piața Unirii. Ruta este următoarea: Târgu Frumos -Roman -Bacău – Adjud – Focșani – Râmnicu Sărat – , Buzău – Urziceni – București. Ieșenii care nu vor merge la protestul din București, dar care doresc să-și exprime solidaritatea cu românii din diaspora sunt așteptați la o manifestație în Piața Unirii vineri seara de la ora 19:00.

„Din cifrele oficiale știm că aproximativ 4 milioane de români lucrează în afara țării. Aceștia au plecat în principal din cauza sistemului corupt, dar și în căutarea unui loc de muncă și a unei vieți mai bune pentru ei și familiile lor. Vineri, diaspora vine acasă, așa că mulți dintre noi mergem să le fim alături la București într-un protest comun. Pentru cei care din diverse motive nu pot merge la București pot veni vineri, în Piața Unirii din Iași, ora 19:00, pentru a-și manifesta solidaritatea cu protestul de la București. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, se precizează pe Facebook.