Protest extrem al ambulantierilor. 5 lideri de sindicat au intrat in greva foamei

5 lideri de sindicat au intrat in greva foamei din cauza nerecunoașterii condițiilor de muncă în care personalul profesionist operativ de intervenție din serviciile de ambulanță își desfășoară activitatea.

Potrivit acestora, dreptul a fost anulat prin votul din Comisia pentru muncă și protecție socială și prin votul plenului din Camera Deputaților, de ieri, la propunerea Guvernului României, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și a Casei Naționale de Pensii Publice, prin proiectul de lege privind sistemul public de pensii.

Chiș Gheorghe președintele Federației Naționale Sindicale „Ambulanţa” din România, Gâdiuță Claudia – lider la Sindicatul Liber Independent Salvarea Tulcea Dragomir Valentin – lider la Sindicatul Ambulanța Brăila, Comănescu Alexandru – lider la Sindicatul Ambulanța Vâlcea si Mușa Daniel Constantin – lider la Sindicatul Ambulanța Olt au intrat in greva foamei.

În susținerea celor 5 lideri de sindicat, angajați din toate serviciile de ambulanță, aflați în timpul liber, vor protesta începând de astăzi, intre orele 10.00 -12.00, în sediile centrale din toate serviciile de ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *