Protest anuntat maine la Spitalul mobil Letcani

spital mobil

Un grup de 10-15 ieseni vor protesta pasnic maine in fata Spitalului mobil Letcani, incepand cu ora 12.00, fata de conditiile din unitatea medicala.

„Am depus notificare de protest pe raza comunei Letcani, cu privire la conditiile de spitalizare execrabile asigurate de Consiliul Judetean Iasi, pacientilor bolnavi internati in spitalul modular de aici. Temperatura interioara nu depaseste 7 °C in spatiile unde pacienti, cu grave probleme de sanatate sunt spitalizati”, ne-a anuntat intr-un mesaj, unul dintre organizatorii protestului.

Acestia cer sprijinul iesenilor pentru a se alatura demersului lor.

„Trecand de meciurile plictisitoare dintre vechea si noua conducere a judetului Iasi, coruptia si incompetenta ucid in continuare, ce putem insa schimba este atitudinea noastra. Nu va mai lasati calcati in picioare … sunt 13 milioane de Euro din banii vostri, este vorba de sanatatea voastra sau a celor dragi vostri”, a completat M.R, in mesajul sau.

Iesenii transmit prin intermediul nostru si un mesaj pentru autoritati: „Orice scuza o invocati pur si simplu nu ne intereseaza, ori rezolvati ori plecati, este atat de simplu! Nu uitati ca alegerile bat iar la usa!”

In schimb, iesenii care vor protesta maine isi manifesta sprijinul fata de cadrele medicale

„Mesaj pentru pacienti si cadrele medicale cat si alti lucratori (eroi) de la Spitalul Letcani, rezistati, protestati, castigati! Va iubim si va sustinem„, se mai spune in anunt.