Proprietarul companiei care a vândut complexul imobiliar prăbușit complet la cutremurul din Turcia a fost arestat pe aeroportul din Istanbul. Rönesans Residence era prezentată drept ”un colț de Rai”

cutremur-turcia-seism-pagube-ankara-morti-raniti-640x400

Mehmet Yașar Coșkun, proprietarul companiei care a vândut clădirile promovate sub numele „Un colț de Rai”, finalizate în Hatay în 2013 și distruse în urma recentului cutremur, a fost arestat pe aeroportul din Istanbul în timp ce încerca să fugă în străinătate, transmite ntv.com.tr.

Mehmet Yașar Coșkun, antreprenorul reședinței Rönesans Residence, care a fost distrusă în cutremurul din Hatay, a fost reținut pe aeroportul din Istanbul în timp ce încerca să fugă în străinătate.

Procuratura din Gaziosmanpașa a inițiat o anchetă în urma unei sesizări potrivit căreia Mehmet Yașar Coșkun, antreprenorul reședinței Rönesans, care a fost distrusă în cutremurul din Hatay, a venit pe aeroportul din Istanbul cu niște bani asupra sa pentru a fugi în străinătate.

Coșkun, care a fost reținut în timp ce se pregătea să fugă în Muntenegru și i-au fost confiscați niște bani, apoi a fost dus la Direcția Secției de Securitate a Aeroportului din Istanbul, mai scrie sursa citată.