Proiecte și promisiuni

bulevardul stefan cel mare iasi

Tandemul Costel Alexe – Mihai Chirica si-a stabilit obiectivele pentru urmatorii 4 ani de mandat. Daca noul presedinte al Consiliului Judetean, Costel Alexe promite asfalt, apa, canalizare si gaz pentru fiecare comunitate, Mihai Chirica sustine ca Primaria functioneaza ireprosabil si fara viceprimari.

Costel Alexe promite investitii in mandatul sau pentru fiecare comunitate, indiferent de culoarea politica.

Costel Alexe- presedinte Consiliul Judetan Iasi

Voi investi in judetul nostru, acolo unde avem cea mai mare nevoie. In sistemul de santate, pentru ca vreau sa oferim iesenilor conditii bune in fiecare spital si din subordinea CJ si in celelate spitale. Ma voi asigura ca toate cele patru directii: asfalt, apa, canalizare si gaz vor ajunge cat mai repede in fiecare comunitate din judetul nostru.

Mihai Chirica sustine ca dupa o luna de guvernare locala nu se resimte absenta viceprimarilor.

Mihai Chirica-primar Municipiul Iasi

Mergem inainte, primaria functioneaza. Consiliul Local daca doreste sa puna viceprimar este invitat sa o faca. Depinde doar de vointa politica a lor.Va spun sincer, avem aproape o luna de guvernare locala. Toate functioneaza brici. Fara. Uitati-va cati muschi am.

PNL detine 11 mandate in Consiliul Local, dar nu poate forma o majoritate, pentru ca atat USR-PLUS, cu 9 mandate, cat si PSD, cu cinci mandate, au anuntat că refuza o colaborare cu liberalii. Chiar daca liberalii se bucura de sprijinul celor doua voturi ale PMP inca nu au majoritate in Consiliul Local.