Proiecte noi în comuna Valea Lupului

Continua invesitiile in comuna Valea Lupului. Autoritatile locale au anuntat ca in curand vor deschide un skate park. Copiii se vor putea juca in noul parc alaturi de parinti iar adolescentii vor putea sa invete sa faca skating.

In mai putin de o luna, comuna Valea Lupului va avea un Skate Park. Investitia este importanta atat pentru copii cat si pentru adolescentii care locuiesc in comuna. Edilul isi doreste ca prin acest proiect, tinerii sa ramana in comuna si sa se distreze cu prietenii intr-un loc sigur. In aceste zile, parintii nu au mai avut rabdare pana la deschiderea oficiala a parcului si i-au adus pe cei mici sa se joace.

Iulia Teodora: „Da, evident. Avem si bicicletele in portbagaj dar mi-e frica sa nu cada pentru ca sunt micuti copii. Dar am zis ca vedem putin si apoi… pentru ca e prima data cand venim… ca daca abia s-a deschis”.

Totodata, autoritatile locale se gandesc si la parintii din comuna. Din cauza numarului mare de solicitari, Primaria a decis amenajarea unei noi gradinite modulare in comuna.

Gradinita va beneficia de toate conditiile unei astfel de constructii. Decizia este una provizorie avand in vedere numarul tot mai mare de cereri din partea parintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *