Proiecte noi în comuna Movileni

movileni

Mai multe proiecte au fost realizate și inițiate anul trecut, în comuna Movileni. Cele mai importante obiective au vizat infrastructura de apă și canal, cea rutieră și educațională. Investițiile s-au derulat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Compania Națională de Investiții.

2021 a fost un an bun pentru comuna Movileni. Primarul, Dan Hodoroaba susține că multe dintre proiectele propuse în 2021 au fost finalizate, deși primăria nu a beneficiat de finantare prin fondul de rezervă bugetară a Guvernului.

„An bun, dar se putea și mai bine. În anul 2021 am început foarte, foarte multe proiecte, am depus foarte multe proiecte care vor veni către comuna noastră. Avem în desfășurare Căminul Cultural pe care sper să reușesc, nu că sper, cu siguranță reușesc să îl termin în 2022. Am reabilitarea tuturor școlilor din comuna noastră. Am cele 4 parcuri pe care le-am promis și au și venit, iar alte proiecte vor urma și cu siguranță se vor și finaliza”, a declarat Dan Hodoroabă, primarul comunei Movileni.

Pentru anul acesta, primarul speră sa obțină finanțare pentru cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din comună.

„Este un proiect pe care mi l-am propus și pe care îl doresc să îl realizez. Acele drumuri care le-am promis în Iepureni vor fi finalizate și vor fi realizate în mandatul acesta, pentru că le-am promis. Știu ce se întâmplă acolo, știu că acolo nu a fost lopată de asfalt, dar cu siguranță voi reuși să le termin. Am depus pe Anghel Saligny și am promisiunea și certitudinea că voi reuși să prind acele fonduri pentru a le realiza”, a adăugat Dan Hodoroabă.

Primăria a încercat să inițieze proiecte în cele 4 sate din comună, Movileni, Iepureni, Larga-Jijia și Potângeni.