Proiecte mari la Miroslava: spital, mall si cea mai mare baza de tenis de camp din tara!

Sharing is caring!

Pandemia nu a blocat setea de dezvoltare a comunei Miroslava. In urmatorii ani se vor derula proiecte mari care rivalizeaza cu orasele importante din tara. Administratia locala are in vedere toate sectoarele de activitate inclusiv sanatate, economie, turism, cultura sau sport.

Dan Nita, primarul Miroslavei a dezvaluit aseara, in emisiunea “La Pas prin Judetele Moldovei”, de la Tele M o parte din investitiile ce se vor derula in urmatorii ani.

Dan Nita – primar Miroslava:Avem propuneri pentru construirea unui mare spital, nu pot sa-mi dau cu parerea ca am mai facut-o cu Spitalul Regional si am vazut ca prin diverse tertipuri a ajuns in alta parte dar nu asta conteaza. Important este ca se face in zona Iasului. Am scos la concesionare un teren pentru un mall. Cred eu ca va fi o investitie foarte mare. Avem proiecte depuse pentru un bazin de inot si un patinoar. Avem un proiect foarte mare pentru o casa de cultura sau cum ii spunem noi camin cultural. Am depus la Compania Nationala de Investitii pentru un stadion de 8000 locuri”.

Miroslava va avea cea mai moderna baza sportiva din tara dedicata tenisului de camp.

Dani Nita – primar Miroslava:Suntem in lucru cu o baza sportiva pentru tenis de camp, va fi cea mai mare baza sportive din Romania in cooperare cu Federatia Romana de Tenis si cu Ion Tiriac. Prima parte a investitie pleaca impreuna cu un investitor din zona Miroslavei continuand in viitor sa fie angrenati si alti investitori gen Federatia Romana de Tenis“.

Primaria Miroslava si-a propus sa amenajeze si obiectivele turistice pe care le are in comuna.

Vrem sa modernizam Palatul Sturdza, sa-l bagam in circuitul turistic. Tot in circuit turistic dorim sa bagam padurea de la Uricani si padurea Ciurbesti si cele doua mari lacuri care sunt: lacul de la Ciurbesti in suprafata de 154 hectare si lacul de la Iezareni, care nu sunt proprietatea noastra ci a statulului. Este mai dificil dar speram printr-o colaborare stransa si o motivare corecta a ceea ce vrem sa facem noi, sa o dezvoltam din toate punctele de vedere, mai ales ca zona se dezvolta de la o zi la alta si daca nu ne miscam repede tot sa apara probleme”, a completat primarul Miroslavei.

shares