Proiecte importante in curs de implementare la Tomesti

Continua investitiile din comuna Tomesti. In prezent, autoritatile lucreaza la consolidarea blocurilor si in curand la viitorul sediu al primariei. O mare parte din proiecte sunt deja scoase la licitatie si au desemnati castigatori, iar altele sunt in curs de evaluare. Totodata, autoritatile locale au si cateva proiecte care se afla inca in faza de proiectare si urmeaza sa fie scose la licitatie. Proiectele sunt ample si vizeaza atat consolidarea cladirilor din comuna cat si investitiile in oameni.

Comuna se afla intr-un mare santier. Autoritatile lucreaza pe mai multe fronturi pentru a schimba aspectul comunei. Unul dintre principalele proiecte pentru care se lucreaza este viitorul sediul al primariei Tomesti. Edilul Stefan Timofte doreste eficientizarea circuitului din cladire si simplificarea procedurilor prin care vor trebui sa treaca cetatenii.

Ștefan Timofte, Primar comuna Tomești

Functionalitatea primariei care va fi construita, accesul, circuitul documentelor si toate vor fi mult mai eficiente. Adica un cetatean vine astazi si trebuie sa se duca la taxe si impozite, trebuie sa urce sus, sa coboare.

S-a analizat la cerintele actuale. Trebuie sa construim un sediu de primarie pentru ca intr-o comunitate trebuie sa existe niste repere.

Primaria investeste si in proiecte pentru persoanele varstnice. In viitor, locuitorii comunei vor beneficia de un centru de zi in care sute de oameni se vor putea bucura.

Ștefan Timofte, Primar comuna Tomești

Noi la Tomesti chiar avem grija de persoanele cu probleme. Asa cum am zis avem acest centru de zi, vom construi case de cultura unde vom avea o sala speciala pentru persoanele cu dizabilitati unde sa vina sa socializeze, sa participle la tot felul de activitati si imi doresc dupa ce vom construi si sediul de primarie pentru ca fost deja scos la licitatie, se analizeaza sa se desemneze castigatorul.

Investitiile in oameni raman prioritare pentru comuna Tomesti, una dintre cele mai active din judet in atragerea fondurile de dezvoltare a comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *