Proiecte de instalare a panourilor fotovoltaice la Centrul de Asistenta Medico Sociala Bivolari si la DGASPC Iasi

Consilierii judeteni s-au întrunit în ședință extraordinară și au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru două proiecte de instalare a panourilor fotovoltaice.

Proiectele vizează eficientizarea consumului energetic al 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗼-𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗕𝗶𝘃𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶 𝘀̦𝗶 𝗮𝗹 𝗣𝗮𝘃𝗶𝗹𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃 𝗮𝗹 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗣𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲 𝗮 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗜𝗮𝘀̦𝗶. Implementarea acestora va duce la o reducere a costurilor cu energia electrică și la o diminuare a amprentei de carbon a ambelor instituții.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm aprobarea acestor proiecte importante pentru un Iași mai Verde, care vor contribui la reducerea costurilor cu energia electrică și la protejarea mediului în județul nostru. Investiția în panouri fotovoltaice este o investiție în viitor, care va avea beneficii pe termen lung atât pentru comunități cât și pentru mediu.” a declarat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași

La Centrul de Asistență Medico-Socială Bivolari se vor instala 200 panouri fotovoltaice cu o investiție estimată la 864.302,13 lei (cu TVA).

La Sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Iași vor fi montate 150 panouri fotovoltaice cu o investiție estimată la 446.041,75 lei (cu TVA).

Implementarea acestor proiecte va aduce beneficii din punct de vedere economic, ecologic și social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *