Proiectarea clădirii Filarmonicii a fost scoasă la licitație

foto_CJ

Consiliul Județean Iași a scos la licitație contractarea serviciilor de proiectare  a lucrărilor de intervenție pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor din strada Cuza Vodă, în care își desfășoară activitatea Filarmonica de Stat Moldova Iași.

Imobilele, înscrise pe lista monumentelor istorice, au fost preluate de la Episcopia Romano- Catolică, în administrarea județului Iași pentru o perioadă de 22 de ani, în vederea reabilitării, sub rezerva începerii lucrărilor în maxim 2 ani.

„Pentru realizarea proiectării, Consiliul Județean a alocat suma de 227.290 lei cu TVA. Serviciile solicitate de CJ în cadrul contractului sunt: expertiză tehnică, studii premergătoare întocmirii documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, studiu topografic cu viza Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, studiu geotehnic, studiu componente artistice, studiul istoric al clădirii, studiul de acustică, documentații suport necesare obținerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții.” se arata in comunicatul Consiliului Judetean Iasi.