Proiect imobiliar in Copou dezvoltat de proprietarul Moldova Center

impact

Compania Impact Developer & Contractor controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, proprietarul Moldova Center, isi face intrarea pe piata imbobiliara din Iasi prin achizitionarea unui teren de 19.068 metri patrati in Copou.

Pe suprafața terenului, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidențial de succes Greenfield, din București. Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM și va include blocuri cu regim redus de înălțime, spații verzi ample, servicii ce permit locuire la standarde moderne.

Asemenea proiectului Greenfield din București, ansamblul pe care Impact îl va dezvolta în zona Copou din Iași va găzdui o nouă comunitate rezidențială cu experiență de locuire unică, în armonie cu natura, completată de apropierea de obiective turistice și zone de relaxare precum Grădina Botanică și Parcul Copou.

„O parte importantă a strategiei grupului Impact Developer & Contractor constă în extinderea și promovarea standardelor de locuire Greenfield și Luxuria Residence, atât în București, cât și în orașele mari din țară. Suntem încântați să intrăm pe piața imobiliară rezidențială din Iași prin achiziția unui teren în una dintre cele mai bune zone ale orașului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes! Această achiziție este un prim pas de extindere în Iași, urmând ca în următorii ani să extindem și să consolidăm prezența în Iasi.”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.