Proiect educaţional pentru studenţii de la Arte

271786109_289057366589307_1954719397820985010_n

Administratorul public al judeţului Iaşi, Andrei Cazacu, a vizitat câteva obiective ale Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași şi a discutat cu rectorul Aurelian Bălăiță despre realizarea unui campus universitar în zona Codrescu.

Astfel, universitatea ar urma să își extindă activitatea în spații noi și moderne, care includ, printre altele, săli de expoziție, ateliere de lucru și teren de sport.

„Consiliul Județean Iași poate fi un susținător al acestui proiect important pentru comunitatea noastră, având în vedere că viitorul campus se întinde și pe o suprafață de teren care se află în patrimoniul județului Iași.Orice investiție în educație este o investiție în viitorul comunității noastre, iar schimbările semnificative se fac cu și prin educație. Ca administrație județeană, putem și trebuie să susținem inițiativele mediului academic pentru a continua să aducă plus valoare în comunitate, iar Iașul să rămănă un centru universitar emblematic pentru România”, a spus administratorul public al judeţului Iaşi, Andrei Cazacu.-