Proiect de extindere pentru UPU de la Spitalul de Copii Iași, în valoare de 5 milioane de euro

Consiliul Județean Iași a scos la licitație contractul de achiziţie publică a lucrărilor de execuție pentru extinderea și dotarea unității funcționale regionale de urgență în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Sf. Maria” Iași.

„Investiția, cu o valoare estimată de 25.514.297,40 lei fără T.V.A. și o durată de 17 luni, este una dintre principalele priorități pentru Spitalul de Copii. În paralel, continuăm și proiectul de reabilitare și modernizare, ajuns la ultima etapă, modernizarea corpului B.Astfel, vom ajunge să creăm infrastructura medicală necesară pentru ca cei peste 40.000 de copii din județ și din regiune, care ajung anual la UPU, să fie îngrijiți în cele mai bune condiții”, a afirmat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean.

Proiectul prevede:

• extinderea UPU cu o suprafață desfășurată de 2281,74 mp și dotarea cu 19 echipamente medicale și 41 de unități de mobilier medical.

• îmbunătățirea accesibilității spitalului „Sf. Maria” și a legăturilor lui cu alte spitale locale și regionale, prin amplasarea unei platforme helipunct la etajul 1 al clădirii.

Procedura de achiziție se derulează pe Site-ul Electronic de Achiziții Publice. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.02.2022, ora 15:00.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!