Proiect de 60 milioane de euro la Spitalul Judetean Bacau

În prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, la Bacau a fost semnat astăzi contractul de execuție a lucrărilor la fostul Spital Municipal, obiectiv medical aşteptat de peste 15 ani.

Anul trecut s-a obtinut finanțarea prin PNRR, iar după o licitație presărată cu tot felul de contestații, care au ținut pe loc mai bine de jumătate de an acest proiect, s-a ajuns la etapa execuției lucrărilor.

Finanțarea de 60 de milioane de euro prin PNRR va asigura modernizarea fostului Spital Municipal și dotarea cu echipamente de ultimă generație, acesta devenind parte integrantă a circuitului medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Alexandru Rafila – Ministrul Sanatatii:Semnificatia poate ca este si mai importanta pentru ca dincolo de faptul ca acest corp de cladire care se gaseste in curtea Spitalului Judetean Bacau, care in momentul depunerii acestui proiect purta numele de Spital Municipal dar fusese retras de Guvernul Orban de pe lista spitalelor functionale din Romania, am reusit sa avem un concept integrat care sa raspunda nevilor serviciilor de sanatate„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *