Proiect cultural – Don’t Do Drugs

Afis DDD var.2

Asociaţia Devoratorilor de Artă (ADDARTA) din Iași desfășoară pe parcursul lunii noiembrie 2018 proiectul socio-cultural „Don’t Do Drugs”.

„Don’t Do Drugs” este un proiect finanţat de primaria municipiului Iași și are ca obiectiv principal combaterea consumului de alcool, droguri și a delicvenţei juvenile în rândul adolescenţilor. Astfel ADDARTA a realizat un spectacol de teatru interactiv care se va juca pe parcursul lunii noiembrie 2018 în locaţii din Iași, atât în licee cât și la Casa de cultură Mihai Ursachi sau MERU.

Spectacolul este realizat într-o manieră modernă urmărind dezvoltarea activităţii culturale, creşterea accesibilităţii artelor și dialogul social în rândul adolescenţilor din Iași, dar și promovarea educaţiei neconvenţionale într-un context cultural.

Beneficiarii direcţi ai proiectului vor fi peste 1000 de liceeni din municipiul Iași având în vedere ca pe termen mediu să se formeze o relaţie benefică bazată pe dialog social între artiști și adolescenţi.

Programul spectacolelor proiectului Don’t Do Drugs:

12 noiembrie – Liceul D. Cantemir   – sala festivităţi – ora 13
13 noiembrie – Colegiul E. Racoviţă – sala festivităţi – ora 13
14 noiembrie – Liceul V. Alecsandri – sala festivităţi – ora 13

15 noiembrie – Liceul G. Moisil    – sala Casei de Cultură Mihai Ursache – ora 13
16 noiembrie – Colegiul G. Ibrăileanu – sala Casei de Cultură Mihai Ursache – ora 13
19 noiembrie – Liceul C. Negruzzi   – sala festivităţi – ora 13
20 noiembrie – Liceul Waldorf       – sala festivităţi – ora 13
22 noiembrie – Colegiul Eminescu    – sala festivităţi – ora 13
28 noiembrie – MERU/ meru.arts.ro   – audienţă generală- ora 19

Echipa artistică este formată din actorii Ioana Natalia Corban, Adnana Bolea; regia Daniel Chirilă și muzica creată de compozitoarea Diana Roman.