Program National de Investitii al Guvernului. Citu anunta ca nu seamana cu PNDL

florin citu

Guvernul va implementa in urmatorii ani Programul National de Investitii „Anghel Saligny”. Vor fi alocate 50 miliarde de lei prin care autoritatile locale vor putea efectua lucrari de asfaltare de drumuri, canalizare şi apă.

Sunt lucruri de bază pe care puteam să le avem până acum în România. Ele trebuiau făcute acum 20, 10 ani de zile. Le vom face în acest mandat”, a spus Florin Cîţu.

El a subliniat că programul „Anghel Saligny” nu este la fel ca PNDL.

„Nu este acelaşi program, dar mi-ar fi plăcut ca cine comentează un program, să-l citească înainte. Aici, din acest program au fost scoase săli de sport şi alte obiective care, din punctul meu de vedere, nu aduceau dezvoltare, au rămas lucrurile de bază pe care le dorim pentru toţi românii: canalizare, apă şi asfaltare, atât, nimic altceva. Este un program care aduce România la zi. Şi cred că cu toţii suntem de acord că ar trebui să terminăm cu această ipocrizie, nu putem să vorbim despre două Românii, este o singură Românie şi toţi românii trebuie să aibă acces la canalizare, apă curentă şi condiţii decente de viaţă”, a explicat premierul.