Profesorul Alin Marius Andrieş – numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor

marius

Profesorul Alin Marius Andrieş a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Deputatul Alexandru Muraru a scris pe Facebook: “De astăzi, Iașul are încă un secretar de stat în Guvern!

Colegul nostru, Marius Alin Andries, prim vicepreședinte PNL IASI, a fost numit, în această seară, de către premierul Nicolae Ionel Ciucă, în funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice.
Numirea colegului nostru este o dovadă a promovării specialiștilor și un mesaj către comunitatea academică, respectând statutul Iașului de important pol universitar.

PNLIasi este si va fi cel mai puternic partid la Iași, care are și va avea guvernarea locală și după 2024, continuând proiectele de #AdministrațieLiberală.

Il felicit si îi doresc succes în noua misiune, fiind convins că va contribui decisiv la proiectele Iașului!
Succes, Alin!”
Alin Marius Andrieș este profesor universitar la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Este coordonator de doctorat la Școala Doctorală de Economie si Administrarea Afacerilor, cercetător asociat la Institutul de Prognoză Economică, Academia Română. Absolvent de Economie și de Drept, a făcut specializări în Finlanda, Australia, Elveția și Marea Britanie.