Procurorii DIICOT Vrancea au facut perchezitii la traficantii de droguri din Bucuresti unde au gasit 2 kg de cannabis, ketamina si cocaina

Procurorii DIICOT Vrancea au dispus reținerea a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu în formă continuată. 

S-a reținut că  pe parcursul anului 2023 doi dintre inculpați, în mod repetat, au cumpărat, transportat, deținut (inclusiv pentru consum propriu) și comercializat droguri de risc (canabis) şi mare risc (ketamine și cocaină)  către consumatori din diverse zone ale țării.

Din materialul probator administrat a mai rezultat că, începând cu vara anului 2023 și până la 29.12.2023, cel de al treilea inculpat a procurat, transportat și deţinut droguri de risc (canabis) în vederea consumului propriu. 

În cursul zilei de ieri au fost efectuate percheziții  la locuințele inculpaților situate pe raza municipiului București, fiind identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 2 kilograme canabis, 300 grame ketamină și 20 grame cocaină, sumele de  57.000 lei și 3.800 euro, cântare de precizie, grindere precum și alte mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea a dispus arestare preventivă a doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile și măsura controlului judiciar față de cel de al treilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *